10.-ELEGANT-TEX--BUCKET-GENERAL

Elegant Tex
ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΜΕ ΟΜΑΛΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

Αδιάβροχο ακρυλικό διακοσμητικό επίχρισμα με πολύ λεπτά σκύρα (0.5mm) το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Έχει μεγάλη συγκολλητική ικανότητα και αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Περιέχει glitters τα οποία δίνουν ένα λαμπερό – χλιδάτο αποτέλεσμα. Επίσης μπορεί να εφαρμοστεί πάνω σε σοβά, γυψοσανίδα, μπογιατισμένη επιφάνεια κλπ. Είναι σε μορφή πάστας και εφαρμόζεται εύκολα. Υπάρχει δυνατότητα να παραχθεί και χωρίς glitters.
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: 0.5-1 kg/m²

Lava Proof ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΥΔΡΟΜΟΝΩΤΙΚΟ – ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕ ΜΙΚΡΟΣΦΑΙΡΙΔΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Lava Proof
ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΥΔΡΟΜΟΝΩΤΙΚΟ – ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕ ΜΙΚΡΟΣΦΑΙΡΙΔΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Υβριδικό, στεγανωτικό υλικό βασισμένο σε ακρυλικές και πολυουρεθανικές ρητίνες και μικροσφαιρίδια. Τα μικροσφαιρίδια δημιουργούν μια πολύ ελαστική μεμβράνη προστατεύοντας την επιφάνεια από την υγρασία και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, αυξάνουν την αντανάκλαση της ηλιακής ακτινοβολίας και μειώνουν την συρρίκνωση του υλικού. Επίσης η μεμβράνη που δημιουργείται έχει χαμηλό συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας με αποτέλεσμα να μην εισχωρεί η θερμότητα ή κρύο στο κέλυφος του σπιτιού. Δεν αλλοιώνεται στα λιμνάζοντα νερά λόγω του ότι περιέχει πολυουρεθανική ρητίνη. Λόγω της εξαιρετικής πρόσφυσης του, έχει άμεσα αποτελέσματα σε επιφάνειες όπως μπετόν, τσίγκο, αλουμίνιο, κεραμίδια, γαλβανιζέ, μονωτικό ασφαλτόπανο και ασφαλτικές μονώσεις.
ΚΑΛΥΨΗ: 3-4m² /Ltr
Aνάλογα με την φύση του υποστρώματος, για ένα χέρι.

Thermopaint ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΙΚΟ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΣΦΑΙΡΙΔΙΑ

Thermopaint
ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΙΚΟ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΣΦΑΙΡΙΔΙΑ

Θερμομονωτικό ελαστομερικό χρώμα εξωτερικής και εσωτερικής χρήσης. Είναι διαπνέον υλικό, συμβάλλει στην καλύτερη διάχυση του φωτός και προσφέρει θερμική άνεση. Περιέχει μικροσφαιρίδια τα οποία προσδίδουν θερμική αντίσταση με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται ταχύτερα η επιθυμητή θερμοκρασία εσωτερικά του κτιρίου τόσο το καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα. Βοηθάει στην εξοικονόμηση ενέργειας του κτιρίου στο οποίο εφαρμόζεται. Επίσης τα μικροσφαιρίδια προσδίδουν μεγάλη αντανακλαστικότητα και χαμηλή κατανάλωση υλικού. Λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας σε ακρυλικές ρητίνες, το προϊόν αποκτά μεγάλη συγκολλητική ικανότητα σε διαφόρων ειδών επιφάνειες όπως μέταλλο, ξύλο, πλαστικό κ.α. Διαθέτει επίσης μεγάλη ελαστικότητα, μεγάλη αντοχή στην UV ακτινοβολία και στην υγρασία, απωθεί την ανάπτυξη μούχλας, και μπορεί επίσης να καλύψει τριχοειδής ρωγμές.
ΚΑΛΥΨΗ: 10-12 m² / Ltr
Ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας.

Acryltex Anaglyfo (1, 1.5, 2mm) ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΝΑΓΛΥΦΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑ

Acryltex Anaglyfo (1, 1.5, 2mm)
ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΝΑΓΛΥΦΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑ

Υψηλών προδιαγραφών σιλικονούχο ακρυλικό ανάγλυφο επίχρισμα με άριστη πρόσφυση και μεγάλη αντοχή στις ακραίες καιρικές συνθήκες. Έχει μεγάλη αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία και στην υγρασία. Έχει άριστη εργασιμότητα και ισχυρή συγκόλληση. Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Ιδανικό για τοποθέτηση σε σύστημα θερμοπρόσοψης ή γυψοσανίδες. Λόγω του ότι περιέχει σιλικονούχα ρητίνη προσδίδει στο προϊόν μεγάλη υδροφοβικότητα.
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: 1mm: 2 kg/m² | 1.5mm: 2.5-3 kg/m² | 2mm: 3-3.5 kg/m²

Aralex ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑ ΜΕ ΕΓΧΡΩΜΟ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ

Aralex
ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑ ΜΕ ΕΓΧΡΩΜΟ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ

Διακοσμητικό επίχρισμα σε μορφή πάστας το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά σε τοίχους και πατώματα. Περιέχει έγχρωμο πετραδάκι που δίνει ένα πολύ ωραίο φινίρισμα. Είναι εύκολο στην εφαρμογή του και τοποθετείται σε όλες τις επιφάνειες με την κατάλληλη προεργασία προσφέροντας ελκυστική εμφάνιση. Έχει μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες και ειναι κατάλληλο για θερμοπρόσοψη.
ΚΑΛΥΨΗ: 2-3 kg/m² ανά στρώση

Marmaris Powder ΕΓΧΡΩΜΟ ΔΙΑΠΝΕΟΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΑΣΒΕΣΤΗ

Marmaris Powder
ΕΓΧΡΩΜΟ ΔΙΑΠΝΕΟΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΑΣΒΕΣΤΗ

Διαπνέον διακοσμητικό επίχρισμα που δίνει εντυπωσιακά χρωματικά εφέ σε παλαιά και νέα κτίρια, τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους. Παρασκευάζεται κυρίως από παραδοσιακά συστατικά όπως ανθρακικό ασβέστιο, σβησμένο ασβέστη, ασβεστολιθικό άμμο, συνδετικές μικρό-ίνες με πλαστικοποιητικές ουσίες και φυσικά χρώματα. Τοποθετείται πάνω σε δεύτερο χέρι σοβά καλά τριμμένο, η σε επιφάνειες από μπετόν η οποιαδήποτε επιφάνεια τσιμέντου η οποία είναι λεία. Έχει ισχυρή προσκόλληση, αλλά επιτρέπει στις επιφάνειες να αναπνέουν έχοντας μεγάλη αντοχή στην υγρασία, χωρίς να συρρικνώνεται η να διαβρώνεται από τα αλκάλια και δεν δημιουργεί μούχλα. Είναι ανθεκτικό στις δύσκολες καιρικές συνθήκες και την ηλιακή ακτινοβολία, δίνοντας ένα όμορφο φινίρισμα με μεγάλη διάρκεια ζωής.
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: 2-3kg/m²

6.-POLYSTER-GLUE-AND-PLASTER

POLYSTER GLUE & PLASTER BLACK/WHITE (N1/N2)
ΣΙΛΙΚΟΝΟΥΧΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΗΣ ΚΟΛΛΑ-ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ

H POLYSTER GLUE & PLASTER BLACK/WHITE (N1/N2) είναι τσιμεντοειδής κόλλα-σπάτουλα σε μορφή σκόνης η οποία χρησιμοποιείται για συγκόλληση και σπατουλάρισμα μονωτικών φύλλων διογκωμένης ή εξηλασμένης πολυστερίνης. Περιέχει ειδικές πολυμερικές ρητίνες και εξειδικευμένες υδροφοβικές ουσίες οι οποίες είναι κατάλληλες για σκοπούς μόνωσης. Είναι υψηλής ποιότητας κόλλα και έχει μεγάλη πρόσφυση. Λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας σε ακρυλικές ρητίνες καθιστά το υλικό ελαστικό απορροφώντας τις «κινήσεις» της πολυστερίνης και έτσι αποφεύγονται οι τριχοειδείς ρωγμές.
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: Για κόλλα (Ν1) περίπου 3-4kg/m2
Για σπάτουλα 2ρο χέρι (Ν2) περίπου 2-3kg/m2

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Mέχρι 12 μήνες μέσα σε στεγασμένους χώρους πάνω σε ξύλινες παλέτες και σε ξηρό περιβάλλον χωρίς υγρασία.

Neospatoula Sklivoti Wall ΣΚΛΗΒΩΤΗ (ΠΑΤΗΤΗ) ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΤΟΙΧΟΥ

Neospatoula Sklivoti Wall
ΣΚΛΗΒΩΤΗ (ΠΑΤΗΤΗ) ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΤΟΙΧΟΥ

Έτοιμο ινοπλισμένο τσιμεντοκονίαμα κατάλληλο για τοίχους. Περιέχει τσιμέντο υψηλών αντοχών, ειδικές ρητίνες που του προσδίδουν άριστη πρόσφυση και εργασιμότητα. Η τελική επιφάνεια είναι λεία. Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε εσωτερικές όσο και εξωτερικές επιφάνειες. Ιδανική για ανακατασκευές καθώς μπορεί να εφαρμοστεί πάνω σε παλαιές επικαλύψεις. Επίσης μπορεί να προστεθούν χρωστικές οι οποίες να δημιουργήσουν οποιοδήποτε χρωματισμό.
ΚΑΛΥΨΗ: 6-8m²/25kg (3-4mm πάχος)

Armofill (D1TE) ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΥΛΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΑΣΤΑΣ

Armofill (D1TE)
ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΥΛΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΑΣΤΑΣ

Πάστα βασισμένη σε ειδικό συμπολυμερές γαλάκτωμα και χρησιμοποιείται ως συγκολλητική ύλη. Διαθέτει εξαιρετική συγκολλητική ικανότητα σε ευρύ φάσμα υλικών που το καθιστά κατάλληλο για συγκόλληση γρανιτών, μαρμάρων και ειδών υγιεινής, καθώς και οποιουδήποτε ανόργανου υλικού. Είναι επίσης κατάλληλο για υψηλών απαιτήσεων συγκολλήσεις όπως πλακάκι πάνω σε πλακάκι, γρανίτη πάνω σε γρανίτη, κεραμικό σε ξύλο ή γυαλί κ.τ.λ. Διαθέτει εξαιρετική σταθερότητα στην υπεριώδη ακτινοβολία. Έχει ελαστικότητα και εξαιρετικά υψηλή υδροφοβικότητα.
ΚΑΛΥΨΗ: 2-3KG/m²
Αναλόγως της επιφάνειας που θα τοποθετηθεί.

Genelastic Paint ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΡΙΧΟΕΙΔΩΝ ΡΩΓΜΩΝ

Genelastic Paint
ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΡΙΧΟΕΙΔΩΝ ΡΩΓΜΩΝ

Το GENELASTIC PAINT είναι ελαστομερικό χρώμα το οποίο έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε ακρυλικές ρητίνες οι οποίες προσδίδουν στο προϊόν μεγάλη συγκολλητική ικανότητα και ελαστικότητα, μεγάλη αντοχή στην UV ακτινοβολία και στην υγρασία. Επίσης έχει εξαιρετικό φινίρισμα και καλυπτικότητα και το πιο σημαντικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε υπόστρωμα (μέταλλο, ξύλο, τσίγκο, γαλβάνιζε, τοίχο και γενικά σε όλες τις επιφάνειες). Έχει μεγάλη αντοχή στο συχνό πλύσιμο και στα ήπια χημικά. Έχει σαν βάση του το νερό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Λόγω της μεγάλης ελαστικότητας του μπορεί να καλύψει τριχοειδείς ρωγμές.
ΚΑΛΥΨΗ: Περίπου 8-10m²/lt.
Ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Μέχρι 12 μήνες σε κλειστά δοχεία προστατευμένα
από τον ήλιο και τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Neosand Primer (Peach) ΕΓΧΡΩΜΟ ΧΑΛΑΖΙΑΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ

Neosand Primer (Peach)
ΕΓΧΡΩΜΟ ΧΑΛΑΖΙΑΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ

Έτοιμο προς χρήση αστάρι ειδικής σύνθεσης με συνθετικές ρητίνες και χαλαζιακά αδρανή επιλεγμένης κοκκομετρίας, το οποίο δημιουργεί εξαιρετική πρόσφυση σε μη συνηθισμένα υποστρώματα τα οποία έχουν λεία επιφάνεια ή χαμηλή απορροφητικότητα. Έχει εξαιρετική συγκολλητική ικανότητα. Χρησιμοποιείται σε επιφάνειες όπου η απορροφητικότητα του είναι μηδαμινή ( όπως fair face ). Με την χρήση του διασφαλίζεται η καλύτερη πρόσφυση της κόλλας ή του σοβά που θα ακολουθήσει.
ΚΑΛΥΨΗ: 3-4 m² / Ltr

Neostrong Primer ΑΝΤΙΑΛΚΑΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ

Neostrong Primer
ΑΝΤΙΑΛΚΑΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ

Αντιαλκαλικο αστάρι βασισμένο σε ειδικό ακρυλικό γαλάκτωμα. Έχει εξαιρετική συγκολλητική ικανότητα και αντιστέκεται στην αλκαλικότητα του τσιμέντου που είναι η κύρια αιτία αποτυχίας του χρώματος. Μπορεί να παραχθεί στον ίδιο χρωματισμό με το τελικό επίχρισμα ή μπογιά και αυτό έχει το πλεονέκτημα την μείωση της κατανάλωσης του τελικού επιχρίσματος – μπογιάς μειώνοντας έτσι τις τελικές στρώσεις. Μειώνει δραστικά την υδατοπερατότητα. Τοποθετείται πάνω σε σπατουλαρισμένες επιφάνειες, σπριτς, σοβάδες, σαγρέ, αδύνατες μπογιές, τσίγκους, γυψοσανίδες κ.α.
ΚΑΛΥΨΗ: 12-15m²/Ltr αραίωση 1:1 με καθαρό νερό.
Ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας.

Neostone Shine ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΠΕΤΡΑΣ – ΜΠΕΤΟΝ

Neostone Shine
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΠΕΤΡΑΣ – ΜΠΕΤΟΝ

Ακρυλικό βερνίκι, άχρωμο εξωτερικής και εσωτερικής χρήσεως. Διεισδυτικό με ειδικά πρόσθετα για αντοχή στην UV ακτινοβολία. Δεν ξεφλουδίζει και δεν κιτρινίζει. Μπορεί να εφαρμοστεί πάνω σε FAIR FACE, μπετόν, πέτρα, διακοσμητικά τούβλα κ.α.
ΚΑΛΥΨΗ: Περίπου 8-10 m²/ Ltr
Ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας

Neovarnish PU 2K ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΔΥΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ

Neovarnish PU 2K
ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΔΥΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ

Άχρωμο πολυουρεθανικό βερνίκι υψηλών προδιαγραφών, δύο συστατικών (PART A και PART B). Παρουσιάζει υψηλή αντοχή στις ακραίες καιρικές συνθήκες και στην υπεριώδη ακτινοβολία. Έχει υψηλή αντοχή στη τριβή, σε μηχανικές καταπονήσεις, οξέα, αλκάλια, πετρελαιοειδή καθώς και σε ήπια χημικά και καθαριστικά. Είναι κατάλληλο για την στεγανοποίηση και προστασία επιφανειών όπως τσιμεντοκονιάματα και fair-face.
ΚΑΛΥΨΗ: Περίπου 10-12 m²/ Ltr
Ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας

Cracksfill ΓΕΜΙΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΡΩΓΜΩΝ, ΑΡΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΕΝΩΝ (1,5-5cm)

Cracksfill
ΓΕΜΙΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΡΩΓΜΩΝ, ΑΡΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΕΝΩΝ (1,5-5cm)

Παχύρρευστη πάστα βασισμένη σε ειδικό συμπολυμερές γαλάκτωμα και χρησιμοποιείται κυρίως για γέμισμα μεγάλων ρωγμών, αρμών και διακένων. Η μεγάλη ελαστικότητα και οι υδροφοβικές του ιδιότητες του επιτρέπουν να χρησιμοποιηθεί σε πάρα πολλές επιφάνειες. Έχει μεγάλη αντοχή στη συστοδιαστολή της επιφάνειας και διαθέτει εξαιρετική σταθερότητα στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Crackstop ΓΕΜΙΣΤΙΚΟ ΡΩΓΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΕΝΩΝ (0-1,5cm)

Crackstop
ΓΕΜΙΣΤΙΚΟ ΡΩΓΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΕΝΩΝ (0-1,5cm)

Πάστα βασισμένη σε ειδικό συμπολυμερές γαλάκτωμα και χρησιμοποιείται για γέμισμα ρωγμών και διακένων. Η μεγάλη ελαστικότητα και οι μονωτικές του ιδιότητες του επιτρέπουν να χρησιμοποιηθεί σε πάρα πολλές εφαρμογές (γυψοσανίδες, υδρορροές, αρμούς, κ.α ). Έχει μεγάλη αντοχή στην συστοδιαστολή της επιφάνειας και διαθέτει εξαιρετική σταθερότητα στην υπεριώδη ακτινοβολία. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν συγκολλητική ύλη.

Ceramfill ΓΕΜΙΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΡΩΓΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΕΝΩΝ (1-8cm)

Ceramfill
ΓΕΜΙΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΡΩΓΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΕΝΩΝ (1-8cm)

Πάστα βασισμένη σε ειδικό συμπολυμερές γαλάκτωμα και περιέχει κόκκους πολυστερίνης που το κάνει ιδανικό για γέμισμα μεγάλων ρωγμών, αρμών και διακένων μεταξύ σοβά και κεραμιδιών. Είναι επίσης και θερμομονωτικό. Διαθέτει εξαιρετική συγκολλητική ικανότητα σε ευρύ φάσμα υλικών, σταθερότητα στην υπεριώδη ακτινοβολία, ελαστικότητα και υδροφοβικότητα. Διατίθεται σε κεραμιδί χρώμα.