Η Εταιρία

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1985 από τον Νικόλαο Καλλίνη o οποίος ήταν Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος έως το Δεκέμβριο του 2016. Η εταιρία σήμερα διοικείται από τα παιδιά του, τον Μάρκο, τη Μιρέλλα και τον Κωνσταντίνο ως επικεφαλή. Το 1992 από ΕΠΕ άλλαξε η νοµική της σύσταση σε ΑΕ. Το 2002 µεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις που βρίσκεται σήµερα στο Κορωπί Αττικής σε έκταση 24000 τ.µ. και παραγωγικό και αποθηκευτικό χώρο 2500 τ.µ.

Η ΣΜΑΛΤΟΛΙΝ Α.Ε. κατέχει ένα µεγάλο µερίδιο της αγοράς στον τοµέα των βιοµηχανικών και ναυτιλιακών χρωµάτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η κύρια δράση της εντοπίζεται στο χώρο της βιοµηχανίας µε χρώµατα ειδικών προδιαγραφών µακροχρόνιας και αντιδιαβρωτικής προστασίας µεταλλικών και τσιµεντένιων κατασκευών.

Απασχολούμε έµπειρους και υψηλά εκπαιδευµένους τεχνικούς και µηχανικούς. ∆ιαθέτουμε ικανότητα παραγωγής 20.000 κιλών ηµερησίως. Στην εταιρεία µας υπάρχει τµήµα έρευνας και ανάπτυξης που απαρτίζεται από έµπειρο και άρτια εκπαιδευµένο προσωπικό.

Εξειδικευμένα Κατοχυρωμένα Προϊόντα:

Η Smaltolin s.a. παράγει και διαθέτει από το 1985 χρώματα για ειδικές εφαρμογές στην Ναυτιλία και τη Βιομηχανία. Χρώματα με τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και όλες τις κατάλληλες προδιαγραφές που εξασφαλίζουν την ποιότητα στην εφαρμογή τους και την ασφάλεια που απαιτείται για τη χρήση τους. Η εμπειρία και η  τεχνογνωσία μας, σας εγγυώνται για ένα επαγγελματικό και ασφαλές αποτέλεσμα στις εφαρμογές σας.

SmaltothermΠυράντοχο χρώμα για μεταλλικές ή τσιμεντένιες επιφάνειες
Smaltofix PoolΕποξειδικό χρώμα δύο συστατικών ειδικά σχεδιασμένο για εσωτερική βαφή μεταλλικών και τσιμεντένιων δεξαμενών, αγωγών και ειδικά πισινών
Smaltomastic EpoxyΧρώμα για οξειδωμένες επιφάνειες
SmaltofloorΕποξειδικό χρώμα δαπέδου άνευ διαλύτη. Συνίσταται η χρήση του σε βιομηχανικά δάπεδα που εκτίθενται σε ισχυρές χημικές και μηχανικές τάσεις
Smaltocoat EP355Εποξειδικό χρώμα για βαφές αγωγών φυσικού αερίου
Smaltocoat MDMΕποξειδικό χρώμα, υψηλών στερεών για βαφές αγωγών φυσικού αερίου
SmaltotankΕποξειδικό χρώμα άνευ διαλύτου για την εσωτερική βαφή δεξαμενών καυσίμων, όπου απαιτείται υψηλή αντίσταση σε χημικά.
Paint Silicon
Aluminium TT-P-28G
Βιομηχανικό χρώμα το οποίο παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες (έως 650oC). Συνίσταται για βαφή λεβήτων, μεταλλικών καμινάδων, εξατμίσεων και ηλεκτροστατικών φίλτρων
Smaltofix HydroΓια εσωτερικές βαφές σε δεξαμενές αποθήκευσης και σωλήνες πόσιμου νερού
SmaltozincΨυχρό γαλβάνισμα ιδανικό για μακροχρόνια αντισκωριακή προστασία

Συστάσεις

Η εταιρεία SMALTOLIN A.E. έχει συστάσεις από τις εξής εταιρίες

Yδροηλεκτρικά έργα της ∆ΕΗ
Γκιώνα, Αωό ποταµό στο Πουρνάρι, Θησαυρό, Πλατανόβρυση, Μεσοχώρα, Ιλαρρίωνα Κοζάνη
Ατµοηλεκτρικά έργα ∆ΕΗ
Μεγαλόπολη, Κομοτηνή, Φλώρινα, Πτολεμαϊδα, Καρδιά
Θερμοηλεκτρικά έργα ∆ΕΗ
Άγιος Δημήτριος, Άγιος Γεώργιος, Χανιά, Ρόδος, Λαύριο, Κρήτη, Σύρος, Κομοτηνή, Φλώρινα
Τη νέα µονάδα
στη Μελίτι Αχλάδα Φλώρινας εξ ολοκλήρου, καθώς και τη νέα µονάδα της Κοµοτηνής
Γερµανική ALSTOM, Ιταλική ANSALDO, Αυστριακή WAAGNER BIRO, Γερµανική ΜΑΝ, Κυπριακή LINDE HADJIKYRIAKOS GAS LTD, P&S Unimetal LTD
Οι µεταλλικές κατασκευές και δεξαµενές καυσίµων
των Ελληνικών Πετρελαίων ΕΛ.ΠΕ
Η J&P - ΑΒΑΞ, ΜΕΤΚΑ ο ΟΛΠ και ο ΟΛΘ
Πολλές άλλες αξιόλογες εταιρείες όπως:
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε., ΔΕΗ Α.Ε., ΕΥΔΑΠ, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΒΕΕ (ΠΡΩΗΝ ΠΥΡΚΑΛ), Ο.ΣΥ ΑΕ ΟΔΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΠΡΩΗΝ ΕΘΕΛ), INTRACOM S.A., J&P – ΑΒΑΞ , ΜΕΤΚΑ Α.Ε.,ΤΕΡΝΑ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ, ΑΕΓΕΚ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ Α.Ε., ΛΙΝΤΕ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ, LINDE HADJIKYRIAKOS GAS LTD (ΚΥΠΡΟΣ), MOTOΡ ΟΙΛ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., CYCLON ΕΛΛΑΣ Α.Ε, ΟΜΙΛΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗ, ΟΛΠ Α.Ε., ΟΛΘ καθώς και πολλές άλλες.